HiSpec Engineering Ltd. har siden 1988 produceret fuldfoderblandere efter irsk tradition for høj kvalitet og holdbarhed. I Irland bruges landbrugsmaterialet generelt hårdt, og det er på disse vilkår, at produkterne er designet og konstrueret. Maskinerne fra HiSpec Engineering Ltd. distribueres over det meste af Europa, Rusland, Kina og Sydafrika. HiSpec Engineering Ltd. er en stolt familievirksomhed, der er ejet og ledet af brødrene John, Mike og Henry Nolan. (Erik Dahl fra Hispec Danmark ses som nr. 3 fra venstre)
HiSpec Danmark er importør og distributør af det komplette program af fuldfoderblandere fra irske HiSpec Engineering Ltd. Sortimentet omfatter både horisontal- og vertikalblandere med et omfattende udstyrsprogram, hvor det er muligt at skræddersy efter ethvert behov og lokale forhold hos kunden.
 

MixMax, som Hi-Spec’s horisontalblander hedder, er udstyret med et såkaldt ”Feed-Flo” princip, hvor padlerne er monteret skråt på rotoren. Dette giver en bedre blandekvalitet med et lavt effektbehov. MixMax kan leveres i størrelser fra 10-30 m³ med én eller to hjulaksler.
Vertikalblanderne, kaldet T-serien, tilbydes i størrelser fra 7-32 m³ med én, eller to lodrette kraftige snegle.
Vognen leveres standard med store knive der kan justeres i 3 positioner, afhængig af hvor aggresivt du ønsker at mixe dit foder. Hi-Spec vertikalblandere leverers med ekstra forringer ved snegle for at undgå spild af vand og mineraler ved iblødsætning.
 

Læs mere om Hispec Engineering her